• Håndbok
  • Videogalleri
  • Nedlastinger
  • Programvareoppdateringer

Informasjon i veiledningen

Informasjonen i veiledningen er tilgjengelig i flere formater, både digitalt og trykt. Veiledningen finnes på bilens midtdisplay og på Polestars supportside. I hanskerommet er det en innføring og et supplement til veiledningen med bl.a. informasjon om sikringer og spesifikasjoner.

Bilens midtdisplay1

I midtdisplayet, dra ned toppvinduet og trykk på Veiledning. Her er det mulighet for visuell navigering med bilder av bilen innvendig og utvendig. Informasjonen er søkbar, og er også delt inn i kategorier.

Trykt informasjon

I hanskerommet er det et supplement til veiledningen1 som inneholder informasjon om sikringer og spesifikasjoner og et sammendrag av viktig og praktisk informasjon.

I trykt format finnes også en hurtigveiledning som hjelper deg med å komme i gang med de mest brukte funksjonene i bilen.

Informasjonen i veiledningen er tilgjengelig i en trykt bok.

Avhengig av valgt utstyrsnivå, marked, osv. kan også ytterligere informasjon fra veiledningen være tilgjengelig i trykt format i bilen.

 Viktig

Føreren er alltid ansvarlig for at kjøretøyet kjøres på en trafikksikker måte, samt at aktuelle lover og bestemmelser overholdes. Det er også viktig at bilen vedlikeholdes i samsvar med Polestars anbefalinger i informasjonen i veiledningen.

Er det forskjell mellom informasjonen på midtdisplayet og den trykte informasjonen, er det alltid den trykte informasjonen som gjelder.

 Nb!

Bytte av språk på midtdisplayet kan føre til at noe av informasjonen i veiledningen ikke stemmer overens med nasjonale eller lokale lover og bestemmelser.
  1. 1 For markeder uten veiledning i midtdisplayet følger i stedet en trykt, fullstendig veiledning med bilen.