• Håndbog
  • Videogalleri
  • Softwareopdateringer

Polestar Connect tilgængelighed

For at spare batteri er Polestar Connect-systemet programmeret til at lukkes ned, når bilen ikke anvendes i længere perioder.

Polestar Connect er fuldt tilgængelig i 5 døgn og frakobles derefter for at spare batteri. Systemet bliver fuldt tilgængeligt igen, så snart bilen er startet.

 Advarsel

Systemets tjenester fungerer kun i områder, hvor Polestar Connects samarbejdspartner har mobildækning, og hvor teknikken tillader det.

Ligesom med mobiltelefoner kan atmosfæriske forstyrrelser eller svag radiodækning føre til, at tilslutning er umulig, f.eks. i tyndt befolkede områder.

 Note

Denne Polestar er udstyret med tjenesten Polestar Connect. Dette indebærer, at der ikke er brug for ekstra abonnement, for at det kan fungere. Hensigten er, at tjenesten skal være aktiv, så længe bilen bruges og teknikken og mobiltelefonnettet tillader det. Polestar forbeholder sig retten til at reducere funktionaliteten, når det ikke længere er praktisk muligt at opretholde den fuldt ud. Hvis bilen ikke har været anvendt i over et år, anses den ikke længere som værende i brug.